Vacature

Emballage Consultant

Heb jij verstand van emballageprocessen en/of van logistiek en supply chain management. Vind je het fantastisch om samen met klanten hun inzicht in logistieke emballageproblemen te vergroten. En vind jij de juiste functionele oplossing, die aansluit bij de processen van de klant? Dan kun jij ons helpen om klanten te ontzorgen en ons om te groeien, want wij zijn op zoek naar een Emballageconsultant.

Als consultant ben je hét logistieke aanspreekpunt en draag je zorg voor de succesvolle begeleiding van de klant. Je bent betrokken vanaf opstart van een project, door middel van advies, ondersteuning, training en implementatie van ons RTI Emballage Management Dashboard. Daarna blijf je aanspreekpunt voor operationele vraagstukken en nieuwe behoeftes. Veel klanten hebben namelijk geen idee hoe hun emballageprocessen er eigenlijk uit zien, en nog minder hoe je dat kunt verbeteren. Je werkt intensief samen met het team van de klant, het sales team en het interne IT team van RTI. Leuk om te weten is dat wij werken in heel veel verschillende sectoren, dus enorm veel afwisseling!

Wat houdt deze functie in?

 • Eerst onderzoek je de situatie bij de klant qua emballageprocessen om te begrijpen wat de problemen zijn.
 • Door middel van o.a. discussies en workshops breng je de behoeften van de klant in kaart. Je identificeert waar de klantprocessen anders zijn dan het RTI Dashboard en bedenkt hiervoor een oplossing.
 • Je adviseert klanten en helpt hen met de keuzes om het RTI Dashboard op de beste wijze in te richten en te voorzien van continue voeding van actuele data.
 • Mochten er klant specifieke aanpassingen nodig dan ben jij degene die de eisen van de klant bespreekt met het interne team om te komen tot een passende oplossing.
 • Je analyseert de resultaten van de registraties en geeft onze klanten proactief advies hoe ze kunnen verbeteren en besparen.
 • Ook ben je vraagbaak voor alle vragen die er leven bij de klanten.

Tenslotte ben je de oren en de ogen van RTI Blockchain in de markt en help je ons om nieuwe initiatieven te ontwikkelen om klanten nog beter te kunnen bedienen.

Als de ideale Emballage consultant:

 • Heb je bij voorkeur een opleiding, op het vlak van bijvoorbeeld Logistiek/Supply Chain Management, ICT of Bedrijfskunde;
 • Ben je bekend met Supply Chain management en heb je bij voorkeur (praktijk) ervaring met emballage management en/of pooling;
 • Spreek je goed Engels.
 • Zul je klanten bezoeken in het hele land en soms in het buitenland;
 • Heb je gevoel voor service, kun je goed zelfstandig en proactief werken en ben je vooral nieuwsgierig naar wat er bij de klant gebeurt.

Wat biedt RTI Blockchain jou?

 • Een groeiende startup met groot potentieel aan klanten.
 • Veel vrijheid om je werkzaamheden zelfstandig in te delen
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, met o.a. een SAR-regeling

Over RTI Blockchain

RTI Blockchain met kantoren in Delft en Amersfoort is dienstverlener op het gebied van emballage management en heeft hiervoor een Emballage Management dashboard ontwikkeld. Wij helpen klanten om betrouwbare registratie te doen van al hun emballagestromen, zodat emballage management weer leuk wordt. We faciliteren klanten in alle processen die te maken hebben met emballage: beheer, registratie, transactie doorgifte aan pooling bedrijven, etc. Met nieuwe ideeën verbeteren we elk jaar onze services en onze toegevoegde waarde voor klanten, zodat ze nog minder aandacht hoeven te geven aan hun emballage. Onze oplossingen sluiten naadloos aan op de activiteiten van onze klanten, in verschillende sectoren (van AGF tot de bouw) en waar gewenst met gebruik van moderne technologie.

Heb je vragen?

Neem contact op met Andre van Brummen,
Operationeel directeur, 06-13559626

Solliciteren kan via onderstaand formulier of door een mail met CV en motivatie te sturen naar vacature@rtiblockchain.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.